Belangrijke informatie rondom het coronavirus

Laatst bijgewerkt op 9 november 2020

Bericht van de Klantenservice

Het klantenserviceteam van Pearson Clinical is thuis aan het werk. Dat zal eventueel wat uitdagingen opleveren maar we verwachten de service op niveau te kunnen houden. Voorlopig hebben we nog geen meldingen gekregen van ons magazijn over problemen met de levering van onze producten. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden we u hier uiteraard van op de hoogte.


Bericht van Testadvies

Vanwege de huidige situatie omtrent het Corona-virus werken wij vanuit huis en kunnen wij helaas ook niet bij u langskomen voor presentaties en trainingen. Wel kunnen wij presentaties en trainingen digitaal aanbieden. Ook vindt u op onze Pearson Home pagina allerlei informatie om u te ondersteunen in deze tijd, waaronder vele opgenomen webinars. Vragen met betrekking tot onze tests kunnen, zoals gebruikelijk, via testadvies-nl@pearson.com gesteld worden. Wij doen ons best om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Verklaring van Geen Bezwaar Om u te ondersteunen in de uitbreiding van uw telehealth diensten, brengt Pearson een ‘Verklaring van Geen Bezwaar’ uit voor het gebruik van ons auteursrechtelijk beschermd materiaal. Bekijk hier de: Verklaring van Geen Bezwaar.


Bericht van onze Sales Consultants

Voor zowel uw als onze veiligheid kunnen wij niet bij u langskomen voor afspraken en presentaties. Wij zijn echter gewoon telefonisch en via de mail beschikbaar. Wij verzorgen nog wel online productpresentaties in de vorm van webinars, die u op afstand kunt volgen. Meer informatie vindt u op de pagina Webinars. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. liesbeth.lempens@pearson.com of kathelijne.tijs@pearson.com

Goed nieuws voor onderwijsinstellingen! Om de studenten van de opleidingen psychologie, Toegepaste Psychologie, orthopedagogiek, logopedie e.a. toch de mogelijkheid te bieden om op afstand hun vak diagnostiek te kunnen volgen en te kunnen oefenen, is er nu de mogelijkheid om Pearson handleidingen en scoreformulieren aan deze studenten beschikbaar te stellen via ons platform. Wilt u meer informatie, mail dan naar liesbeth.lempens@pearson.com


Bericht van R&D

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om tests bij onderzoeksdeelnemers thuis af te nemen. Wel zetten wij onze dataverzamelingen zoveel mogelijk digitaal voort.
Wij blijven de situatie voortdurend monitoren, en volgen het advies van de overheid.


Bericht van Pearson Academy

Trainingen face to face tot 30 april geannuleerd, wél digitale mogelijkheden
Door het Corona-virus zijn wij helaas genoodzaakt alle face to face trainingen tot 30 april te annuleren. Dit vinden wij ontzettend jammer en we doen ons uiterste best om de hinder hiervan voor u zo veel mogelijk te beperken. Onze trainers/experts hebben hard gewerkt aan het omzetten van trainingen naar een even zo interessante en leerzame online variant waarin onze hoogstaande kwaliteitsnorm wordt geborgd en ook het aantal te behalen accreditatiepunten gelijk blijft. Dit is overigens niet voor elk(e) training(sonderwerp) mogelijk gebleken. In onze trainingskalender ziet u welke trainingen er de komende weken digitaal doorgaan.

Wat nu?
We hopen spoedig weer face to face trainingen in te plannen. In onze vernieuwde trainingskalender ziet u direct of de training van uw keuze een face to face training of een online training betreft. Bekijk de trainingskalender hier.

We hopen u gauw te kunnen verwelkomen bij onze online trainingen of hopelijk vanaf 30 april weer op een van onze trainingslocaties!