Q-global - Het nieuwe platform voor digitaal scoren en rapporteren van Pearson

Wat is Q-global?

Q-global is een scoringsplatform waarmee u ruwe scores, uit een testafname van bijvoorbeeld de ZAREKI-R-NL of de WMS-IV-NL, om kunt zetten naar geschaalde scores en een bijbehorend rapport kunt genereren . Aan de hand van deze geschaalde scores kunt u als professional bepalen welke vervolgacties noodzakelijk zijn. In de handleiding van de betreffende test kunt u de interpretatie van de scores uit het rapport terugvinden.

Wat kost Q-global?

Uw Q-global account is gratis, u betaalt hiervoor geen licentiekosten. U kiest zelf hoe u gebruik gaat maken van Q-global. Wilt u onbeperkt kunnen scoren voor een eenmalig vast bedrag? Dan koopt u binnen onze webshop een online scoringspakket van het instrument van uw keuze. Betaalt u liever per afname? Dan kiest u voor losse scoring. Klik hier voor een actueel overzicht van de prijzen.

Hoe werkt Scoring op Q-global?

Pearson heeft voor elke test die beschikbaar is op het Q-global platform een handleiding beschikbaar gesteld:

AWMA-2-NL: klik hier voor de handleiding
BAI-NL: klik hier voor de handleiding
Bayley-III-NL: klik hier voor de handleiding
BDI-II-NL-R Scoring in Q-global (alleen handmatige invoer van scores): klik hier voor de handleiding
BDI-II-NL-R Afname en scoring in Q-global: klik hier voor de handleiding
CAT-NL: klik hier voor de handleiding
WMS-IV-NL: klik hier voor de handleiding
Zareki-R-NL: klik hier voor de handleiding

Aanmelden voor Q-global?

 

Meld u aan voor Q-global

 

Let op: indien u reeds klant bent van Pearson duurt het verwerken van uw aanvraag maximaal 2 werkdagen. Indien u nog geen klant bent duurt de verwerking maximaal 5 werkdagen.

Verdere informatie

Als u vragen heeft over het aanmaken van een Q-global account, kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 020-5815500 of door een email te sturen naar info-nl@pearson.com.