Q-interactive

Q-interactive is het digitale platform voor afname, scoring en rapportage van individueel afgenomen tests. Kijk hier voor alle mogelijkheden! 

Q-interactive

Q-interactive is het digitale platform voor afname, scoring en rapportage van individueel afgenomen tests. Kijk hier voor alle mogelijkheden! 

Gegroepeerde productitems
Productnaam
150,00 €
Q-interactive licentie
Afname en scoring
Je kunt kiezen om subtests van te voren in te kopen (pre-paid) of om achteraf te betalen voor de subtests die je gebruikt hebt (pay-as-you-go). Het account wordt automatisch ingesteld als pay-as-you-go (€1,50 per subtest) als je alleen een licentie en geen pre-paid subtests bestelt, je hoeft hiervoor niets te doen. Wil je gebruik maken van aantrekkelijke staffelkortingen op subtests bestel dan pre-paid boven de 751 subtests.
Let op! 
Zijn er binnen je organisatie al Q-interactive licentie(s), vul dan dit formulier in om gebruikers aan de licentie van jouw organisatie toe te gevoegen. De jaarlijkse licentieprijs is afhankelijk van het aantal gebruikers binnen de organisatie.

Art.nr. 7700.01
  • Koop 5 voor 120,00 € en bespaar 20%
  • Koop 25 voor 100,00 € en bespaar 33%
Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn
Hoofdcategorie
Klinische Psychologie, Onderwijs, Taal/Spraak

Afnemen en scoren via ons platform Q-Interactive

Q-interactive is een digitaal platform voor afname, scoring en rapportage van individueel afgenomen tests. Toegang tot Q-Interactive vervangt het gebruik van traditionele pen en papier tests.

Binnen Q-interactive kunt u kiezen uit een constant groeiend portfolio van digitale tests en subtests, waaronder: WISC-III-NL, WISC-V-NL, WAIS-IV-NL, WMS-IV-NL, subtests van de NEPSY-II-NL en verscheidene onderdelen van de D-KEFS.

Om gebruik te maken van Q-interactive koopt u een jaarlicentie en subtests in. U kunt kiezen om subtests vooraf met korting aan te schaffen (prepaid) of om achteraf te betalen voor de subtests die u gebruikt heeft (pay-as-you-go).

Wilt u liever achteraf betalen? Dan koopt u enkel een licentie. U ontvangt twee keer per jaar een factuur voor uw gebruikte subtests.


Productvragen

Sort by "ASC"/